Uncategorized

BEEDANCE van Moerheim wint op IPM

Moerheim New Plant trapt het seizoen 2015 succesvol af tijdens de IPM 2015 in Essen vorige week. Beedance Painted Red won de prijs voor ‘IPM Innovatie  2015’ in de categorie ‘perkgoed en balkonplanten’.

 

Volgens de IPM vakjury zijn de grote, geel-roodgekleurde bloemen van Beedance erg bijzonder en  een unieke innovatie. Beedance  is als eenjarige zomerbloeier geschikt voor klein en grootschalig gebruik in de tuin, terras en  balkon.

 

Bijkomstig positief voordeel is dat deze plant onweerstaanbaar is voor bijen en vlinders en zo ‘een duurzame meerwaarde heeft voor het milieu’, aldus de jury. Deze noviteit uit de Suntory® Collection Europe zal  in het  voorjaar 2016  beschikbaar zijn voor de consument.

 

Beedance in SmartCup
Moerheim New Plant heeft de IPM 2015 aangegrepen om haar nieuwe marketingconcepten te lanceren. Beedance bijvoorbeeld, wordt gepresenteerd in speciaal door zakenpartner Elburg-Smit ontwikkelde SmartCups. Deze waterdichte cups zijn ideaal om de ‘look & feel’ van het merk Beedance te tonen, samen met de opvallende labels en de handige store displays wordt Beedance een opvallend en eenvoudig te realiseren totaalconcept voor op elke winkelvloer.

www.sierteeltnet.nl | 08:54 – vr 06/02/2015 | Bron: TuinbouwCommunicatie