Uncategorized

Prijs beste noviteit voor Beedance® tijdens IPM

Moerheim New Plant trapt het seizoen 2015 succesvol af tijdens de IPM 2015 in Essen vorige week. Beedance® Painted Red won de prijs voor ‘IPM Innovatie 2015’ in de categorie ‘perkgoed en balkonplanten’.

 

Volgens de IPM vakjury zijn de grote, geel-roodgekleurde bloemen van Beedance® erg bijzonder en een unieke innovatie. Beedance® is als eenjarige zomerbloeier geschikt voor klein en grootschalig gebruik in de tuin, terras en balkon.

 

Bijkomstig positief voordeel is dat deze plant onweerstaanbaar is voor bijen en vlinders en zo ‘een duurzame meerwaarde heeft voor het milieu’, aldus de jury. Deze noviteit uit de Suntory® Collection Europe zal in het voorjaar 2016 beschikbaar zijn voor de consument.

Beedance® in SmartCup®

Moerheim New Plant heeft de IPM 2015 aangegrepen om haar nieuwe marketingconcepten te lanceren. Beedance® bijvoorbeeld, wordt gepresenteerd in speciaal door zakenpartner Elburg-Smit ontwikkelde SmartCups®. Deze waterdichte cups zijn ideaal om de ‘look & feel’ van het merk Beedance® te tonen, samen met de opvallende labels en de handige store displays wordt Beedance® een opvallend en eenvoudig te realiseren totaalconcept voor op elke winkelvloer.

 

De nieuwe Beedance® nog niet gezien? Moerheim New Plant stelt haar prijswinnaar graag aan u voor. Ontmoet ons tijdens de Tuinbouw Relatiedagen in Gorinchem, Salon du Végétal in Angers, Frankrijk of neem contact op en bekijk Beedance® in onze selectiekassen in Leimuiderbrug, Nederland.