Uncategorized

1e prijs voor Moerheim

De nieuwe Beedance® nog niet gezien? Moerheim New Plant stelt haar prijswinnaar graag aan u voor. Ontmoet ons tijdens de Tuinbouw Relatiedagen in Gorinchem, Salon du Végétal in Angers, Frankrijk of neem contact op en bekijk Beedance® in onze selectiekassen in Leimuiderbrug, Nederland. info@moerheim.com. de introductie van de SmartCup® op de IPM in Essen vorige week extra bijzonder, doordat Moerheim New Plant er de eerste prijs kreeg uitgereikt voor beste nieuwigheid in de categorie perk- en potplanten. Moerheim New Plant introduceert nieuwe plantvariëteiten in de Europese tuinbouwsector en stond dan ook met een aantal interessante introducties op de IPM. Voor hun Bidens hybride Beedance® Painted Red die zij daar introduceerden in een totaalconcept kregen zij deze eerste prijs.

Deze fraaie Bidens variëteit vol met rode bloemen met een geel hartje werd in een mooie display getoond die dezelfde originele uitstraling had als de plant die in een opvallende SmartCup® gepresenteerd was. Het etiket in de vorm van een bijenkorf met het vrolijk dansende bijtje maakte het geheel compleet. Uiteraard zijn ook wij bijzonder trots dat de jury de Beedance® Painted Red in deze opvallende presentatie bekroond heeft met de eerste prijs.

 

De nieuwe Beedance® nog niet gezien? Moerheim New Plant stelt haar prijswinnaar graag aan u voor. Ontmoet ons tijdens de Tuinbouw Relatiedagen in Gorinchem, Salon du Végétal in Angers, Frankrijk of neem contact op en bekijk Beedance® in onze selectiekassen in Leimuiderbrug, Nederland. info@moerheim.com.

 

Marjolein Belt van Elburg-Smit: “Alle lof gaat natuurlijk naar Moerheim New Plant voor het veredelen van deze prachtige Bidens. Maar de bijdrage die wij geleverd hebben in de vorm van de presentatie en productie van de SmartCup®, het etiket en de display, draagt eraan bij dat zo’n nieuwigheid niet onopgemerkt blijft.”

www.floranews.com | 03-02-15 |  Bron: www.elburgsmit.com